De Ideale Scheiding 2019

In 2019 organiseren wij weer een event van

‘DE IDEALE SCHEIDING 4.0

SUCCESVOL SCHEIDEN IN HET BELANG VAN JE KIND ’

Tijdens dit evenement op

vrijdagmiddag 25 januari 2019

maak je kennis met het

coachprogramma ‘Succesvol Scheiden’

dat speciaal voor ouders is ontwikkeld.

Bovendien wordt op deze dag het nieuwe boek voor ouders  ‘Het geheim van een succesvolle scheiding, in het belang van je kind’ op feestelijke wijze gelanceerd.

 Vanaf  13.00 uur ben je van harte welkom.

 Tussen 17.00 en 18.00 uur sluiten we weer af met een gezellige netwerkborrel en een hapje!

Zorg dat je het niet mist!

Verzeker je van deelname door je NU aan te melden voor

‘De Ideale Scheiding 4.0
‘Succesvol  Scheiden 
in het belang van je kind’

Bestel nu door hier te klikken!

Dit event is heel waardevol als je

  • Diensten verleent aan ouders en/of kinderen bij een scheiding bv. als (Collaborative Divorce) advocaat, familie-mediator, scheidingscoach, kindercoach, kindbehartiger of (kinder)therapeut én

  • Door samenwerking en verbeterde dienstverlening een belangrijke bijdrage wilt leveren aan de ideale scheiding in Nederland.

microphone-146702_1280
Tijdens het event geven gastsprekers hun visie op 
‘Het belang van het kind bij scheiding van ouders.’  

 


 

Marsha Pinedo
Kindertherapeute Marsha Pinedo heeft ruim 40 jaar ervaring met gescheiden ouders én is oprichter van Villa Pinedo. Villa Pinedo is dé plek voor kinderen van gescheiden ouders. Zij kunnen hier terecht om hun vragen te stellen op het forum en zij kunnen gesteund door een Online-Buddy. Bij Villa Pinedo zijn 225 vrijwilligers (jongeren met gescheiden ouders 18-26 jaar) actief. Inmiddels zijn 1500 kinderen met gescheiden ouders gekoppeld aan een Online-Buddy.

 
Marjolein Bruinenberg
Marjolein Bruinenberg werkt al meer dan 15 jaar als MfN RegisterMediator en Scheidingsbegeleider. Daarnaast is Marjolein gespecialiseerd in communicatie (peermediation) en coaching van kinderen, tieners en jongvolwassenen. Kinderen hebben soms behoefte aan een eigen plek als het niet goed gaat op school of tijdens/na een scheiding. Om die reden is zij KIES coach / Kindbehartiger en Beeld&Brein specialist geworden. Naar aanleiding van alle opgedane ervaring en kennis heeft Marjolein een eigen methode ontwikkeld om met kinderen in gesprek te komen. Deze methode heet Het Mattenspel.

 
Petra den Hollander
Petra den Hollander werkt sinds 2001 als advocaat en is in 2007 gestart met haar eigen kantoor. Ze heeft zich gespecialiseerd als vFAS-advocaat,  mediator en daarnaast een opleiding voor NLP-coaching, Overlegscheiden/Collaborative Practice en scheidingscoaching gevolgd. Haar grootste drijfveer is om mensen te helpen, versterken en verbinden. Die verbinding probeert ze te zoeken door met beide partijen om de tafel te gaan zitten. Het gemeenschappelijk belang te ontdekken en constructief te werk te gaan. Dit levert vaak veel meer op dan de strijd voeren ten koste van alles.

Marloes Andriessen
Marloes Andriessen  heeft tijdens haar opleiding tot kinder- en jongerentherapeut geleerd dat ieder kind op een andere manier geholpen kan worden. In scheidingsproblematieken is het van belang te weten dat kinderen en jongeren ook rouwen om de scheiding. Daarnaast mogen ouders weten hoe ze moeten communiceren met hun kinderen maar vooral met elkaar. Door het coachprogramma van Succesvol Scheiden te volgen heeft zij handvatten gekregen om ouders te begeleiden hoe zij hun nieuwe ouderschap in mogen vullen.

Roos Boer
Roos Boer is gecertificeerd senior scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland. Sinds 2014 ervaringsdeskundige op het gebied van scheidingsproblematiek. Tevens is zij lid van het landelijk platform „Succesvol Scheiden”.

Yvonne Soons
Yvonne Soons is geaccrediteerd Life en loopbaancoach en heeft daarnaast de gespecialiseerde opleidingen Succesvol Scheidingscoach, Mindfulness & Zelfcompassiecoach, vitatliteitscoach, schipbehandelaar/ rouwverwerking bij scheiding afgerond.

Dagvoorzitter is Wanda Vendrig

Wanda Vendrig is ervaringsdeskundige en expert op het gebied van (vecht)scheiden. Vijf jaar geleden ontwikkelde zij een uniek psychosociaal coachprogramma; Succesvol Scheiden om ouders en kinderen de juiste begeleiding te bieden. Inmiddels zijn talloze ouders met inzet van het coachprogramma succesvol gescheiden. Bij Succesvol Scheiden Nederland heeft ze inmiddels 22 professionals opgeleid tot gecertificeerde scheidingscoaches.
Daarnaast is Wanda schrijfster van de boeken ‘Bezield Ouderschap’ en ‘Mijn opa viert vakantie in de hemel’.

Wat kun je verwachten?

13.00 uur  Ontvangst en registratie
13.30 uur  Welkom door Wanda Vendrig, directeur SSN
13.45 uur  Aanvang workshop ‘Succesvol Scheiden’ door Wanda Vendrig
14.45 uur  Gastspreker Marsha Pinedo over het belang van het kind

15.15 uur  Koffie/theepauze

15.30 uur   Gastsprekers Marjolein Bruinenberg, Petra den Hollander,  Marloes Andriessen, Roos Boer en Yvonne Soons over Succesvol Scheiden
16.15 uur Feestelijke uitreiking eerste boekexemplaar
17.00 uur Start van de netwerkborrel


Reserveer deze datum in je agenda en bestel nu je ticket!
Vrijdag 25 januari 2019
van 13.00 uur tot 18.00 uur.

                          


 Locatie
Hotel Breukelen: Afbeeldingsresultaat voor hotel breukelen

  • Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
  • Centrale ligging aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht
  • OV (station op 2 minuten lopen)
  • Gratis WIFI
  • Green Key


thumbnail(27)Jouw investering
Wij hebben geen commerciële doeleinden. Daarom kunnen wij je dit waardevolle event aanbieden voor € 85,-  inclusief btw/ drankje/hapje/boek ‘Het geheim van een  succesvolle scheiding, in het belang van je kind’.


Ja, ik kom naar het netwerkevent De Ideale Scheiding op 25 januari 2019!